Wersje kompatybilne
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1108 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 Min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 Min
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30 Min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 Min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 Min
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 Min