Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g de agua
- 1000 g de almejas chirla
- 2 cucharadas de sal
- 400 g de spaghetti seco
- 10 g de perejil, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo
- ¼ cucharadita de pimienta
- 50 g de aceite de oliva
- 3 chiles de árbol secos
- 150 g de jitomate cherry, en mitades
- 350 g de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1067 kJ / 254 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 Min
Lentejas
1h 30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Espagueti a la boloñesa
50min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30 min
Espagueti carbonara
40min
Pulpo con crema de calabacitas
1 godz. 5 min
Salsa boloñesa
35 Min
Mejillones con salsa de jitomate
45min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Champiñones al ajillo
15min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min