Urządzenia i Akcesoria
Carrot Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49 mg
Białko
9 g
Kalorie
1985 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Roasted Chicken with Vegetables
Brak ocen
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Hash Browns
20 min
Potato Pancakes
45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Apple cake
1 godz.
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min