Urządzenia i Akcesoria
Carrot Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49 mg
Białko
9 g
Kalorie
1985 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Roasted Chicken with Vegetables
Ninguna valoración
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Eggplant Stacks
1h 35min
Hash Browns
20min
Potato Pancakes
45min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Apple cake
1h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min