Frittata de calabaza y ricotta

Frittata de calabaza y ricotta

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porción

Składniki

  • 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
  • 230 g de calabacita cortado en trozos
  • 35 g de cebolla reducido a la mitad
  • 30 g de aceite vegetal
  • 180 g de queso ricotta
  • 3 huevo
  • ½ - ¾ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta recién molida
  • 500 g de agua
  • 1 cda de mantequilla
  • de pimienta recién molida para sazonar
  • de sal marina (opcjonalnie) para sazonar
  • de perejil picado, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1271.6 mg
Białko 29.7 g
Kalorie 2357 kJ / 563.4 kcal
Tłuszcz 45.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...