![Marsala chaud Marsala chaud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E6F19BE-6A6D-40D0-BB71-7478E6DF970E/Derivates/CBF45165-2E8D-4C46-A4AC-4D4BF666CA0B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de marsala liquoreux aux amandes
- 300 g d'eau
- 3 clous de girofle
- 30 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 30 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 420 kJ / 100 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sphères glacées au caramel de café
24sa
Grog chocolat orange
10min
Gâteau de semoule de maïs
50 dk
Glace au sarrasin
12 godz.
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1j 15 menit
Thé vert à l'orange et aux épices
3h 45min
Chocolat viennois
20 min
Café Disaronno
10min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Boisson eau de coco et cassis
5 min
Croissants façon pain au chocolat
3sa 35 dk
Jus acidulé
5 min