
Urządzenia i Akcesoria
三杯雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
薑 ,切片10 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切段10 克
-
黑麻油10 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分),以熱水川燙去血水800 克
-
米酒20 克
-
醬油膏30 克
-
醬油30 克
-
新鮮九層塔10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
263 kcal /
1101 kJ
Białko
28.98 g
Tłuszcz
13.163 g
Węglowodany
2.88 g
Błonnik
0.168 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan