三杯雞

三杯雞

4.0 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽切段
    10 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分),以熱水川燙去血水
    800 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 新鮮九層塔
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 263 kcal / 1101 kJ
Białko 28.98 g
Tłuszcz 13.163 g
Węglowodany 2.88 g
Błonnik 0.168 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...