
Urządzenia i Akcesoria
Shabu-Shabu (fondue japonaise)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau1800 g
-
d'algue kombu1 feuille
La sauce Goma-dare
-
de tahini50 g
-
de sauce de soja japonaise30 g
-
de mirin20 g
-
de sucre en poudre10 g
-
de pâte de miso blanche (shiro miso)50 g
-
de vinaigre de riz15 g
Le bouillon
-
de chou chinois200 g
-
de poireaux150 g
-
champignons shiitaké frais4
-
de champignons enoki frais100 g
-
de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles600 - 700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380.7 kcal /
1592.9 kJ
Białko
42.5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
18.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
1082.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja