Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1082.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe épicée vietnamienne
50min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50min
Congee aux champignons
1h 15 min
Soupe won ton
40min
Soupe Pho
40min
Japchae
50min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35 Min
Nouilles sautées asiatiques
30min
Pad thaï au tofu épicé
1h 50 min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30min
Bouillon thaï aux légumes
1h 10min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40min