Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g volle yoghurt
- 50 g feta kaas
- 1 ei
- 150 g gele ui, in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 20 g olijfolie plus extra om in te strijken
- 500 g lamsgehakt
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen kaneel
- 20 g tomatenpuree
- 1 - 2 tl groentebouillonpasta, naar smaak (zie tips)
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 6 vellen filodeeg
- olijfolie, om in te strijken
- 1 el paneermeel
- 60 g gemengde jonge bladsla
- 1 el ciderazijn
- 1 tl honing
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1267 kJ / 301.7 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 386.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Lamscurry
1 Std.
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min