Urządzenia i Akcesoria
Gekruide lamstaart
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (3 cm)40 g
-
volle yoghurt100 g
-
feta kaas50 g
-
ei1
-
gele ui in vieren gesneden150 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie plus extra om in te strijken20 g
-
lamsgehakt500 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
tomatenpuree20 g
-
groentebouillonpasta naar smaak (zie tips)1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
filodeeg6 vellen
-
olijfolie om in te strijken
-
paneermeel1 el
-
gemengde jonge bladsla60 g
-
ciderazijn1 el
-
honing1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
386.7 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1267 kJ /
301.7 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Familie en vrienden
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane groentepasta
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Groentepannenkoekjes
20 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 godz. 45 min
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min