Urządzenia i Akcesoria
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
559.2 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min