Urządzenia i Akcesoria
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
559.2 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Hartige Ratatouille Taart
1 godz. 30 min
Kreplach
55 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Chilli con carne
35 min
Pompoen vingers
1 godz. 30 min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 godz. 20 min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min