Urządzenia i Akcesoria
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Sód
422 mg
Białko
37 g
Kalorie
5694 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Brak ocen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Hummus
5 min
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Kimchi mac&cheese
50 min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen