Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika

Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portie

Składniki

  • kerstomaten in tweeën gesneden
    200 g
  • bladpeterselie, vers alleen bladeren
    3 - 4 takjes
  • knoflookteentje
    1
  • tomaten, gedroogd
    30 g
  • verse basilicumbladeren
    6
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)
    200 g
  • aubergine in blokjes gesneden (1 cm)
    300 g
  • zout
    2 snuifje
  • water
    200 g
  • zoete paprikapoeder
    1 snuifje
  • couscous
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portie

Sód 422 mg
Białko 37 g
Kalorie 5694 kJ / 1361 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 212 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...