Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
lub 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 264.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Havermoutpap met vers fruit
15min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Zoetzure tempé
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 分钟
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Ingelegde champignons
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1小时 45 分钟