Urządzenia i Akcesoria
Goulash van linzen en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
264.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwarmende gerechten
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Lamscurry
1 godz.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Boekweit met champignons
25 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Pruimenjam
55 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Stoofgerecht met tofu
30 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Indiase groentencurry
50 min