Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
TM6

Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 g courgettes, ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd
  • 60 g olijfolie, plus 2 el voor de courgetteplakjes
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 45 g vers geperst citroensap
  • 5 g citroenschil
  • ½ bos verse basilicumbladeren, plus extra voor de garnering
  • ½ tl knoflookpoeder
  • 10 g honing
  • ½ tl zout
  • ¼ theelepel peper, gemalen, plus extra om te bestrooien
  • 1 el pijnboompitten, geroosterd, om te bestrooien
  • stokbrood, voor het opdienen

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1044.1 kJ / 249.6 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
9.6 g
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
2 g
Sód
302.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy