Urządzenia i Akcesoria
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
302.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Speculoospasta
10 min
Stevige linzenchili
50 min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min