Urządzenia i Akcesoria
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
302.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
De eerste hap: Rijstpap
Brak ocen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Lamscurry
1 godz.
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 godz.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min