Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 7 ½ oz water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet/envelope active dry yeast (2 ¼ tsp)
- 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 3 ½ oz zucchini, ends removed
- 4 oz red onion, halved vertically (1 small onion)
- 3 oz white button mushrooms, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 3 ½ oz yellow bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 3 ½ oz red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 10 oz canned chopped tomatoes, drained
- 7 oz shredded mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 696 mg
Alternatywne przepisy
Steel Cut Oats
35 min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Protein Shake
5 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1 godz. 10 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Supergreen Granola
1 godz. 10 min
Habanero Salsa
10 Min
Basic Quinoa
35 min