Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
24 g
Kalorie
2496 kJ /
596 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Apple cider dressing
5 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min