Tapenade Pizza Dough
TM6 TM5

Tapenade Pizza Dough

4.3 (6 ocen)

Składniki

Tapenade

  • 1 lemon
  • 7 oz olives, pitted (green and Kalamata)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp capers, rinsed and drained
  • ½ oz fresh parsley, leaves only
  • ½ tsp fresh oregano, leaves only
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 oz extra virgin olive oil

Dough

  • 7 oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 6 ½ oz pasta flour (type 00)
  • 6 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
744.5 kJ / 177.9 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
25.6 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
383.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy