Sopa fria de manga e pepino

Sopa fria de manga e pepino

4.3 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 doses

Składniki

Guarnição
  • cebola roxa
    30 g
  • pepino
    50 g
  • malagueta (ver dica)
    ½
  • manga bem firme
    150 g
  • coentros só as folhas
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • sumo de lima
    15 g
Gaspacho
  • manga madura
    600 g
  • vinagre de sidra
    50 g
  • lima (raspa e sumo)
    1
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água fria
    300 g
  • cubos de gelo
    100 g
  • azeite
    20 g

Wartości odżywcze na 1 doses

Kalorie 120 kcal / 502 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 22.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 586 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...