
Urządzenia i Akcesoria
Sopa fria de manga e pepino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 doses
Składniki
Guarnição
-
cebola roxa30 g
-
pepino50 g
-
malagueta (ver dica)½
-
manga bem firme150 g
-
coentros só as folhas10 g
-
sal½ c. chá de
-
sumo de lima15 g
Gaspacho
-
manga madura600 g
-
vinagre de sidra50 g
-
lima (raspa e sumo)1
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água fria300 g
-
cubos de gelo100 g
-
azeite20 g
Wartości odżywcze na 1 doses
Kalorie
120 kcal /
502 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
586 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primavera
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia