Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucumber (approx. 75 g), cut into pieces
- 30 g fresh spinach leaves
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ lemon, flesh only, no white pith and pips removed
- ½ cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, flesh only, no white pith and pips removed
- ½ green apple, cored and cut into halves
- 50 g ice cubes
- 50 g water or coconut water
- Wartości odżywcze
- na 1 glass
- Kalorie
- 271.4 kJ / 64.9 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 19.3 mg
Alternatywne przepisy
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6 Std. 10 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 Min
CADA (Fresh muesli)
10 Min
French onion dip
45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min