Urządzenia i Akcesoria
Little citrus puddings (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water4 tbsp
-
gelatine powder1 tsp
-
reduced-fat coconut milk125 g
-
gluten free cornflour2 tsp
-
lime zest plus extra to garnish1 tsp
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
eggs separated2
-
caster sugar75 g
-
shredded coconut or flaked, toasted2 tbsp
-
fresh mint leaves only, to garnish4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Vegan bolognese
50 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min