Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
TM6 TM5

Sun-dried Tomato Tear and Share Bread

4.4 (115 ocen)

Składniki

Dough

  • 220 g water
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 500 g strong white bread flour
  • 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp salt

Baking

  • 1 egg yolk, from medium or large egg

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
831 kJ / 198.6 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
2.1 g
Sód
214.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy