Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained90 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Baking
-
egg yolk from medium or large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
214.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
831 kJ /
198.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Irish Soda Bread
45 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Cheese Straws
30 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Rudolph's Mocktail
30 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Cheesy Triangle Scones
25 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min