
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Curd and Nectarine Tart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar85 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
large eggs2
-
unsalted butter diced50 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Puff Pastry Tarts
-
large egg1
-
whole milk1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry, ready-made two rectangular blocks1000 g
-
caster sugar1 - 1 ½ Tbsp
Finalisation
-
nectarines ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)600 g
-
mascarpone chilled250 g
-
double cream chilled80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled roughly chopped, for serving1 ½ Tbsp
-
mint leaves for serving2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
335 kcal /
1402 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
232 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Biscoff Cheesecake
6 godz. 20 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Steamed Seafood Feast
Brak ocen
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Vanilla Bean Syrup
30 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Banana Peel Cookies
1 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Lemon Curd
20 min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 godz.
Seriously Lemony Slice
1 godz. 20 min