Urządzenia i Akcesoria
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
No-cook jam
24 godz. 15 min
Spaghetti Vongole
40 min
Mango Chia Pudding
4 godz. 10 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Matcha Hot Chocolate
15 min