Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
TM6

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)

(Brak ocen)

Składniki

  • 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
  • 150 g carrots, peeled
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 175 g plain flour
  • 25 g rice flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp caster sugar (opcjonalnie)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 175 g water
  • 100 g fresh beansprouts
  • 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
  • 20 g sweet chilli sauce
  • 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1467.1 kJ / 350.7 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
52.5 g
Tłuszcz
13.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
5.1 g
Sód
736.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy