Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¾ tsp fine sea salt
- 200 g white onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 200 g red onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 150 g sour cream
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Lime and Lemonade
5min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Brak ocen
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min