Urządzenia i Akcesoria
Onion Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
white onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
red onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
sour cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives finely sliced, for garnishing30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edamame and Spinach Dip
5 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Fajita Seasoning
5 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Beetroot Carpaccio
20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min