Urządzenia i Akcesoria
Argentinian Chicken Empanadas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
14 pieces
Składniki
Empanada Pastry
-
water100 g
-
unsalted butter diced175 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
Chicken Filling and Assembly
-
onions halved60 g
-
garlic clove1
-
chicken breast fillets, skinless cubed (3 cm)240 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
pitted green olives8
-
olive oil30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
plain flour for dusting
-
milk for glazing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7.6 g
Kalorie
961.1 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Pretzels
1 godz.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Khachapuri
1 godz. 30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min