Vegetable Cheese Muffins

Vegetable Cheese Muffins

4.2 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces

Składniki

  • sunflower oil plus extra for greasing
    100 g
  • Cheddar cheese cut in pieces
    60 g
  • carrots cut in pieces
    100 g
  • hazelnuts
    70 g
  • milk
    190 g
  • medium eggs
    2
  • plain flour
    250 g
  • baking powder
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    ½ tsp
  • frozen green peas defrosted
    250 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 248 kcal / 1039 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...