Urządzenia i Akcesoria
Bern-style Rösti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon lardons (see tip)150 g
-
unsalted butter diced60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Choron Sauce
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Sautéed onions and garlic
10 min
Garlic and Thyme Crackers
1 godz. 10 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.