Urządzenia i Akcesoria
Bern-style Rösti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon lardons (see tip)150 g
-
unsalted butter diced60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Parmesan Herb Madeleines
1 Std.
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min