Urządzenia i Akcesoria
Bern-style Rösti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon lardons (see tip)150 g
-
unsalted butter diced60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Pasta alla Nerano
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min