Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670 mg
Białko
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.