Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g apple, green, unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube
- 150 g carrot, peeled and ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (approx. ½ onion) (opcjonalnie)
- 200 g cabbage, cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 4 tbsp mayonnaise, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 296 mg
Alternatywne przepisy
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Aïoli
5min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Refried Beans
4h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 menit
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Habanero Salsa
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25 min