
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g apple, green unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube
- 150 g carrot peeled and ends removed
- 120 g red onion halved vertically (approx. ½ onion) (opcjonalnie)
- 200 g cabbage cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- ½ tsp salt to taste
- 2 pinches black pepper, freshly ground to taste
- 4 tbsp mayonnaise to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 163 kcal / 682 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 296 mg