Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
apple, green unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube100 g
-
carrot peeled and ends removed150 g
-
red onion (opcjonalnie) halved vertically (approx. ½ onion)120 g
-
cabbage cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste2 pinches
-
mayonnaise to taste4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
1 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Charcoal Bread
2 godz. 35 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Salted Herbs
15 min
Berry Dream
10 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Chickpea and carrot dip
15 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Berry foam
10 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min