Gluten Free Brownies
TM6 TM5

Gluten Free Brownies

4.5 (2 oceny)

Składniki

All-Purpose Gluten Free Flour

  • 200 g quinoa, white
  • 100 g chia seeds
  • 200 g cornstarch
  • 100 g arrowroot flour

Brownies

  • 175 g sugar
  • 140 g dark chocolate chips
  • 100 g butter, unsalted, diced
  • 1 tsp instant coffee (opcjonalnie)
  • ½ tsp baking powder
  • ¼ tsp xanthan gum
  • ⅛ tsp salt
  • 3 eggs, large

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1691.1 kJ / 404.2 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
54.7 g
Tłuszcz
17.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
6.7 g
Sód
68.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy