Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Brownies
- 175 g sugar
- 140 g dark chocolate chips
- 100 g butter, unsalted, diced
- 1 tsp instant coffee (opcjonalnie)
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp xanthan gum
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1691.1 kJ / 404.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 68.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 Std.
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Gluten-free Blondies
1 Std. 20 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Nut Bread
1 Std. 20 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min