Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 oz
Składniki
-
smoked mackerel skin removed8 oz
-
watercress leaves only1 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
plain yogurt low fat, unsweetened2 ½ oz
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Białko
12 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Pinot Noir Poached Pears
2 godz.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Creamy French Dressing
5 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Citrus Punch Cocktail
8 godz. 30 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min