Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline
- 300 g di zucchine, a pezzi
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di mozzarella per pizza, a pezzi
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 627.4 kJ / 150 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 549.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crespelle ai funghi
Brak ocen
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Sformatini di agretti
1 Std.
Burger ceci e rucola
40 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Rotolo ai piselli
50 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Polpette di cavolo viola
1h 30 min
Coppa cookies
3h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min