Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato

Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di anacardi
  • 30 g di porro a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1200 g di acqua
  • 150 g di riso Venere
  • 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
  • glassa di aceto balsamico

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 33.5 mg
Białko 12 g
Kalorie 1538.7 kJ / 367.8 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...