Wersje kompatybilne
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di anacardi
- 30 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1200 g di acqua
- 150 g di riso Venere
- 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
- glassa di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1538.7 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 33.5 mg
Alternatywne przepisy
Polpette al sugo in vasocottura
1h 30 min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Brak ocen
Menù: Mousse spinaci e mandorle, faraona ai funghi, sorbetto ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1h 30 min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7 Std. 30 Min
Yogurt liquido alla piña colada
8 godz. 30 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Panzerottini TM6
4h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Pinsa romana
5h