Pomodorini sottovuoto

Pomodorini sottovuoto

4.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g

Składniki

  • di pomodorini ciliegia interi
    600 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di zucchero
    4 g
  • di origano secco
    2 g
  • di olio extravergine di oliva
    12 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di basilico fresco lavate
    10 foglie
  • di acqua
    1400 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1593.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...