Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di pomodorini ciliegia interi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 g di zucchero
- 2 g di origano secco
- 12 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1593.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Verdure miste insaporite
30min
Maionese cotta
15min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2sa 40 dk
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min