Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di pomodorini ciliegia interi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 g di zucchero
- 2 g di origano secco
- 12 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1593.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30 min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Patate pelate (TM6)
5min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Anacardi speziati
30 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Pollo speziato sottovuoto
1u. 50min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3u. 30min