Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • zucche Butternut, piccole (350-400 g ciascuna)
    4
  • di sale
    4 pizzichi
  • di maionese
    100 - 200 g
  • di Emmental a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di cipollotto solo la parte bianca, in quarti
    200 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di gamberetti freschi sgusciati
    20
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 995.9 kcal / 4167 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 69.1 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 23.9 g
Sód 1105.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...