Pinsa radicchio speck e noci

Pinsa radicchio speck e noci

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz.
2 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
    7 g di lievito di birra fresco
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    300 g
Impasto
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    100 g
  • di farina di riso + q.b.
    75 g
  • di farina di soia
    25 g
  • di sale
    12 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di acqua
    250 g
  • di succo di limone
    30 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radicchio rosso di Verona a listarelle (vedere consigli)
    300 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di speck a fette
    150 g
  • di gherigli di noci
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1492.1 kcal / 6242.8 kJ
Białko 54.7 g
Tłuszcz 50.5 g
Węglowodany 204.6 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 4546.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...