Urządzenia i Akcesoria
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
lemon1
-
extra virgin olive oil45 g
-
soy sauce60 g
-
brown sugar½ tsp
-
4 fresh white fish, (140-170 g each)salmon fillet, fresh, skin on or skinless (140-170 g each)4
-
onions quartered115 g
-
garlic clove1
-
vegetable broth450 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
floury potatoes peeled and cubed (1 cm)450 g
-
395 g mixed vegetables, (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (6 mm)broccoli floret (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (6 mm)340 g
-
green pea, frozen450 g
-
whole cow milk to taste225 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4305.6 mg
Białko
107 g
Kalorie
5076.1 kJ /
1213.2 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cozy Soups
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Chocolate butter cream
10 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Spooktacular snow cones
10 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min
Coconut rum sauce
15 min
Margarita
10 min
Lemon caper butter
10 min
Waffle cones
35 min