
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Berry Dream
- 140 g sugar adjust to taste
-
500
g mixed frozen red berries
lub 500 g frozen fruit any type -
10 - 30
g lime juice to taste
lub 10 - 30 g lemon juice to taste -
2
pasteurized egg whites (see Tip)
lub 60 g liquid egg whites, pasteurized - 100 g fresh berries, mixed to garnish
Lemonade
- 2 - 3 lemons preferably organic, unpeeled and halved
- 1000 g water chilled, divided into 500 g
- 100 - 115 g sugar to taste
- 10 ice cubes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 225 g water room temperature
- 1 tsp sugar
-
2
tsp active dry yeast
lub 2 tsp dried instant yeast - 395 g bread flour
- 1 tsp salt
- 1000 g water
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
- 300 g broccoli florets
- 1 red bell pepper (approx. 150 g), cut into pieces
- 1 dessert apple (e.g. Granny Smith or Pink Lady), (approx. 150 g), quartered
-
30
g pine nuts
lub 30 g sunflower seeds - 25 g olive oil
-
15
g fruit vinegar
lub 15 g white balsamic vinegar - 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
-
1
tsp salt
lub 1 tsp herb salt - ½ tsp ground black pepper
Parmesan Risotto
- 45 g Parmesan cheese cubed (1 cm)
- 85 g onion quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter cold, cubed (1 cm), (30 g + 15 g)
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube vegetable or beef
lub 1 heaping tsp stock paste, homemade vegetable or beef - 1 tsp salt to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1489.4 kcal / 6231.5 kJ
- Białko
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 50.9 g
- Węglowodany
- 232.8 g
- Błonnik
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.4 g
- Sód
- 1731.2 mg