Urządzenia i Akcesoria
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)3 oz
-
red onion cut into wedges (see Tip)2 oz
-
radicchio cut into wedges1
-
ice cold water
-
oranges whole, peel and white pith removed2
Orange Balsamic Vinaigrette
-
vegetable oil7 oz
-
orange juice3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
feta cheese crumbled8 oz
-
avocado sliced½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
662.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
8578.2 kJ /
2050.2 kcal
Tłuszcz
199.5 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
84.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Italian Salad Dressing
5 min