Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
TM6

Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette

4.5 (2 oceny)

Składniki

Salad

  • 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
  • 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
  • 1 radicchio, cut into wedges
  • ice cold water
  • 2 oranges whole, peel and white pith removed

Orange Balsamic Vinaigrette

  • 7 oz vegetable oil
  • 3 oz orange juice
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz honey
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper
  • 8 oz feta cheese, crumbled
  • ½ avocado, sliced

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
8578.2 kJ / 2050.2 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
84.9 g
Tłuszcz
199.5 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Błonnik
11.2 g
Sód
662.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy