Urządzenia i Akcesoria
New Jersey Tomato Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
warm water (approx. 100°F-110°F)4 oz
-
sugar divided3 tsp
-
rapid rise yeast1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to brush, plus extra to grease1 tbsp
-
mozzarella cheese cubed7 oz
-
fresh tomatoes quartered22 oz
-
dried basil2 tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
561 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Summer Squash Flatbread
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Thai Curry Noodles
25min
Vegetable Patties
1h
Texas White Bean Salad
15min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Risotto with Broccolini
35min
Black Bean Walnut Patties
35min
Blueberry Cobbler
1h