Urządzenia i Akcesoria
New Jersey Tomato Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
warm water (approx. 100°F-110°F)4 oz
-
sugar divided3 tsp
-
rapid rise yeast1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to brush, plus extra to grease1 tbsp
-
mozzarella cheese cubed7 oz
-
fresh tomatoes quartered22 oz
-
dried basil2 tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
561 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Vegetarian Chili
50 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min