Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos

Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

Ratatouille e Legumes com grão e ovos
  • dentes de alho
    1 - 2
  • cebola cortada em pedaços (2-3 cm)
    250 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2-3 cm)
    150 g
  • pimento verde cortado em pedaços (2-3 cm)
    150 g
  • azeite
    30 g
  • ovos
    6
  • mistura de legumes a gosto, cortados em pedaços pequenos
    400 g
  • grão-de-bico cozido escorrido
    400 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • curgete cortada em cubos (2 cm)
    300 g
  • tomate em pedaços
    400 g
Molho de espargos
  • espargos brancos em conserva
    250 g
  • maionese
    100 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • sal
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 515.6 kcal / 2157.1 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 39.7 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 702.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...