Soupe végétalienne aux champignons, poireaux et riz sauvage avec pain grillé

Soupe végétalienne aux champignons, poireaux et riz sauvage avec pain grillé

4.6 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 portion

Składniki

  • de mélange de riz sauvage
    50 g
  • l'eau tiède pour le trempage
  • d'oignon
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de champignons frais émincés
    100 g
  • de poireau coupé en tranches
    40 g
  • de beurre sans lactose
    30 g
  • d'eau
    150 g
  • de lait de coco
    150 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • persil frais pour le service
  • citron vert non traité coupé en quartiers
    ½
  • pain coupé en tranches et grillé pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 702.6 kcal / 2939.8 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 38.8 g
Węglowodany 62.5 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 24.9 g
Sód 626.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...