Urządzenia i Akcesoria
Kreplach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
15 porties
Składniki
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
806 mg
Białko
12 g
Kalorie
766 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Rode kool cups met kip
25 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Paashaas macarons
Brak ocen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Familie kip galette
1 godz. 55 min