Urządzenia i Akcesoria
Kreplach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
15 porties
Składniki
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
806 mg
Białko
12 g
Kalorie
766 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Margarita
10 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Perzik Bellini
5 min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min