Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees, gemalen
- 250 g rundvlees, gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 766 kJ / 182 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 806 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
Brak ocen
Matzeballen
Brak ocen
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Brak ocen
Glühwein
15 min