Kreplach

Kreplach

3.7 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
15 porties

Składniki

Deeg
  • bloem
    370 g
  • fijn zout
    1 tl
  • eieren
    4
  • water koud (4 el)
    50 g
Vulling
  • kalfsvlees gemalen
    250 g
  • rundvlees gemalen
    250 g
  • broodje geweekt in water en uitgelekt
    ½
  • eieren
    2
  • fijn zout of naar smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper of naar smaak
    ½ tl
Afwerking
  • water voldoende om in te koken
  • zout
    1 el

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 806 mg
Białko 12 g
Kalorie 766 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...