Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porties
Składniki
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 porties
Sód
5072 mg
Białko
130 g
Kalorie
7249 kJ /
1726 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
24 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
172 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zweedse worteltaart
2 godz.
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Hartige Ratatouille Taart
1 godz. 30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Chilli con carne
35 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Hornazo
Brak ocen
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min
Kleverige sesamkip
40 min