
Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-ziołowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 porcji
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 łodyżek
-
szczypiorku, świeżego pokrojonego na 3 cm kawałki10 łodyżek
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 gałązka
-
tymianku, świeżego tylko liście2 gałązki
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120.7 kcal /
504.9 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
0.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
157.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI IV
10 Przepisów
Polska
Polska