Crema di bietola

Crema di bietola

3.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
  • 350 g di bietole tagliate a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
  • 40 g di cipolla tagliata a metà
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 600 g di acqua
  • 50 g di latte
  • 1 cucchiaio di olio di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 78.4 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...