Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

4.5 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    300 g
  • de mantequilla
    80 g
  • de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
    600 g
  • vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
    2
  • de vino Pedro Ximénez
    100 g
  • de sal gorda
    2000 g
  • magrets de pato
    2
  • de agua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 332 kcal / 1389 kJ
Białko 27.32 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 12.56 g
Błonnik 3.19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...