Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
380 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
380 g twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
6 łyżeczek cukru wanilinowego3 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
484.2 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1763.7 kJ /
421.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 godz. 40 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25 min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 godz.
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Mus czekoladowo-chałwowy z pomarańczą
3 godz. 25 min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Gorąca biała czekolada
15 min
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Deser bananowy
15 min
Panna cotta
3 godz. 15 min