Urządzenia i Akcesoria
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
olio di oliva q.b.
-
2 melanzane (circa 250 g l'una)
-
4 cucchiai di miso
-
20 g di mirin
-
15 g zucchero
-
20 g di sake
-
160 g di acqua
-
1 cucchiaino di semi di sesamo tostati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Riso Kashmiri
30 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Tzatziki
20 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Marinatura all'ananas
20 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min