Urządzenia i Akcesoria
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
olio di oliva q.b.
-
2 melanzane (circa 250 g l'una)
-
4 cucchiai di miso
-
20 g di mirin
-
15 g zucchero
-
20 g di sake
-
160 g di acqua
-
1 cucchiaino di semi di sesamo tostati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 godz.
Riso Kashmiri
30 min
Tzatziki
20 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 godz. 15 min
Curry vegetariano
35 min
Verdure all'orientale
10 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Baked Beans
14 godz. 5 min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Salsa di melanzane Bhurta
35 min
Cavolfiore tikka masala
30 min