Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)

Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)

5.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di Cheddar a pezzi
  • 60 g di maionese (vedere consigli)
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 60 g di peperone rosso a pezzi
  • 3 - 4 peperoncini jalapeño freschi
  • 1 - 2 pizzichi di aglio in polvere
  • Tabasco a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 346.8 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 1397.3 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...