Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and chicken vol-au-vents
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces
Składniki
-
homemade puff pastry (see Tips)730 g
-
cheddar cheese into cubes50 g
-
fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves100 g
-
onion30 g
-
white wine20 g
-
salted butter25 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)150 g
-
egg yolk lightly beaten, to brush1
-
spring onion/green onion1
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
128.6 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1032 kJ /
246.7 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
French onion pasta
45 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Hearty seafood chowder
45 min
Smoked salmon mousse
5 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min