Petits cakes au bacon et au fromage

Petits cakes au bacon et au fromage

3.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de beurre pour les moules
    1 noisette
  • de bacon en tranches
    100 g
  • de farine de blé et 1 c. à soupe pour les moules
    200 g
  • de levure chimique
    11 g
  • de lait
    120 g
  • d'huile neutre
    40 g
  • œufs
    4
  • de fromage à tartiner
    5 portions
  • de gruyère râpé
    80 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 510 kcal / 2135 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...