Petits cakes au bacon et au fromage

Petits cakes au bacon et au fromage

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 noisette de beurre pour les moules
  • 100 g de bacon en tranches
  • 200 g de farine de blé et 1 c. à soupe pour les moules
  • 11 g de levure chimique
  • 120 g de lait
  • 40 g d'huile neutre
  • 4 œufs
  • 5 portions de fromage à tartiner
  • 80 g de gruyère râpé
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 2135 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...