Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
TM6

Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip

4.1 (39 ocen)

Składniki

Avocado-Dip

  • 20 g Limettensaft
  • 200 g Avocado, reif, in Stücken
  • 100 g körniger Frischkäse
  • 25 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
  • ½ TL Meersalz
  • 1 Prise Cayenne-Pfeffer
  • 2 Prisen Pfeffer

Pulled-BBQ-Pilze und Fertigstellung

  • 200 g Wasser
  • 600 g Austernpilze, frisch, in Streifen
  • 40 g Öl
  • 150 g Barbecue-Sauce (z. B. von Löwensenf®)
  • 50 g Zuckerrübensirup
  • 50 g Apfelessig
  • 1 TL Knoblauch, granuliert
  • ½ TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2762 kJ / 660 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
10.8 g
Sód
2043 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy